FotbaLucas | 5 motive pentru care să jucăm fotbal

46

Nu oricine poate deveni un fotbalist de succes, dar un fotbalist de succes poate proveni de oriunde!

5 motive pentru care să jucăm fotbal

  1. Este grozav de distractiv

Faptul că trebuie să lovim mingea cu piciorul este deja primul pas către distracție. Cele mai multe imagini cu copii care se joacă cu mingea sunt pline de zâmbete pe chipurile acestora. Bucuria golurilor marcate are și ea un loc parte în distracție. Ne simțim cel mai bine de fiecare dată când reușim să dăm gol.

2. Ne face mai puternici

Trăim într-o lume în care avem exemple printre noi, fie super eroi imaginari, fie eroi din arenele de sport. Este nevoie să facem fotbal ca să devenim mai puternici! Ni se dezvoltă musculatura, ne crește încrederea și ne antrenăm echilibrul. Avem nevoie să fim mai puternici, avem nevoie de fotbal!

3. Ne facem noi prieteni

Prietenia este o valoare pe care începem să o prețuim încă de la cele mai mici vârste. Iar cei mai buni prieteni îi putem face la fotbal. Este sport de echipă și e nevoie de jucători pentru a îndeplini obiectivul comun: să dăm gol! Bucuria este mereu mai frumoasă când o împărtășim cu prietenii din jur. Iar în situațiile în care ne lovim sau cădem, întotdeauna la fotbal va fi un prieten care să te ajute să te ridici mai puternic.

4. Învățăm lucruri noi

Este plăcut să înveți lucruri noi. Te face să te simți mai puternic și e mai distractiv. La fotbal învățăm să lovim mingea corect, să alergăm cum trebuie, să devenim învingători, să colaborăm cu prietenii, să ne orientăm în spațiu, să luăm decizii în criză de timp, să fim disciplinați și lista poate continua la infinit!

Dacă faci deja fotbal scrie-ne un lucru pe care l-ai învățat la fotbal și promitem că vom face calitățile tale dobândite cunoscute. (0765 441 702 Whatsapp).

5. Aducem bucurie celor din jur

Fotbalul este cel mai admirat sport din univers! Fotbalul are cei mai mulți susținători. Este plăcut să fim admirați de părinți , colegi sau prieteni când jucăm fotbal. Ne face să ne simțim mai bine și, în același timp, să construim o relație mai bună cu cei din jur.

Hai la fotbal! Încearcă și tu!

Extras din numărul doi al revistei FotbaLucas – revista copiilor îndrăgostiți de fotbal.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal