Grigoraș, mulțumit de parcursul din tur. ”Sunt convins că returul ne va duce acolo unde ne dorim”

122
Foto: Facebook/SC Oțelul

După ce a disputat jumătate plus unu din meciurile primei părți din Liga a III-a, turul și o etapă din retur, SC Oțelul se află în obiectivul propus înainte de începerea campionatului. Antrenorul Oțelului, Petre Grigoraș, a făcut un scurt rezumat al primei părți de campionat.

”Sunt mulțumit că suntem acolo, în primele două și suntem în obiectiv. Personal e clar aș fi vrut mai mult. Cine nu își dorește mai mult? Cine nu își dorește să fie neînvins, să aibă maximum de punctele, să nu aibă probleme pentru a promova?

Dar, se întâmplă și la case mai mari. Ne uităm și în fotbalul european și vedem ce echipe mari pot să aibă probleme. Așa că putem să acceptăm și noi că Oțelul Galați mai pierde câte un joc, mai are o evoluție mai puțin convingătoare.

Una peste alta, sunt mulțumit de atitudine și ce m-a bucurat în primul rând, exceptând poate prima etapă când am părut destul de urât ca și exprimare, poate și în etapa a doua, a fost o evoluție din punctul meu de vedere destul de bună, chiar cu mici sincope”, a spus Petre Grigoraș.

Tehnicianul roș-alb-albaștrilor a mai spus că apreciază efortul depus de jucătorii titrați sosiți la echipă, fotbaliști obișnuiți cu nivelurile superioare. ”Mi-a părut bine că poate mulți jucători au venit de la un nivel mai sus decât Liga a III-a. Au încercat să se adapteze la nivelul eșalonului al treilea și au demonstrat că sunt profesioniști. Pentru asta îi felicit că au dat dovadă de caracter. Sunt convins că returul ne va duce acolo unde ne dorim cu toții”, a declarat Petre Grigoraș pentru Oțelul TV.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal