Hocheiștii de la CSMG, în topurile statistice după Cupa României

196
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Echipa de hochei de la CSM Galați a terminat pe locul trei meciurile de la Cupa României, turneu disputat la Patinoarul Dunărea în finalul lunii decembrie. Chiar dacă au câștigat doar medaliile de consolare hocheiștii de la CSM sunt în topurile statistice individuale după ce s-au disputat toate meciurile de la Cupă, conform datelor FRHG.

Onodi Otto, cel mai bun portar

Portarul titular de la CSM Galați, Onodi Otto, a încheiat pe primul loc în ceea ce privește evoluțiile portarilor. Onodi a apărat poarta gălățeană în toate cele patru jocuri ale CSM-ului de la Cupă, în jocul cu Sapientia U23, după prima treime, i-a lăsat locul lui Szopos Magor, și a acumulat un procentaj de 95.10% al paradelor. Asupra porții lui Ondoi atacurile adverse au lansat 102 pucuri, iar ”Otto block” a salvat 97 dintre ele, conform statisticilor FRHG. Pe doi în ierarhia portarilor de la Cupă s-a clasat Toke Zoltan cu 92.21%. Celălalt portar de la CSM Galați, Szopos Magor a jucat 40 de minute la Cupă, iar procentajul cu care a încheiat turneul este de 81.82%.

Kirichenko și Neznamov, pe podiumul marcatorilor

Cei de la CSM Galați s-au remarcat și în ceea ce privește ierarhia marcatorilor de la Cupă. Doi dintre atacanții de la CSMG au terminat în top trei. Vitalii Kyrychenko a terminat pe doi cu 9 puncte, 5 goluri și 4 pase decisive, iar Aleksander Neznamov pe trei cu 8 puncte, 5 goluri și 3 pase decisive. În top 10 marcatori de la Cupa României, de la CSM Galați a intrat Mircea Constantin, poziția a șase cu 6 puncte, 5 goluri și o pasă decisivă.

Constantin, Kyrychenko, Neznamov, poziții fruntașe în clasamentul golurilor marcate

Cei trei atacanți de la CSM Galați, Constantin, Kyrychenko, Neznamov, au acaparat poziții fruntașe, locurile 2-4, în clasamentul golurilor marcate de la Cupă. Toți cei trei înaintași gălățeni au câte cinci goluri marcate în patru jocuri disputate. Pe primul loc a încheiat Radim Valchar, SC Miercurea Ciuc, cu același număr de goluri, dar în două meciuri jucate.

Biro Otto, al doilea în clasamentul fundașilor marcatori

Din reușitele individuale ale jucătorilor de la CSM Galați se remarcă și clasarea lui Biro Otto pe locul doi în clasamentul marcatorilor dintre fundași. Apărătorul formației gălățene a încheiat turneul cu 5 puncte, un gol și patru pase decisive, în patru jocuri disputate, ceea ce îl clasează pe locul doi. Pe primul loc este Nagy Csaba, de la ACSH Gheorgheni, tot cu 5 puncte, trei goluri și două pase decisive, dar în trei meciuri jucate.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal