Prima victorie a sezonului. CSM Galați a învins Tg. Jiu la +16

88
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

În al treilea joc din cadrul primului turneu din LNBM echipa de baschet de la CSM Galați a obținut prima victorie stagională. Formația gălățeană a învins cu scorul 87-71 echipa Clubului Sportiv Municipal Târgu Jiu.

După primul sfert al jocului de la Oradea gălățenii au intrat în avantaj de un punct, scor 19-18. Avansul gălățenilor s-a mărit după al doilea sfert, parțial câștigat de CSM Galați cu scorul 29-21, 48-39 la general. Chiar dacă au pierdut sfertul trei, scor 22-14, gălățenii au intrat cu un avans de un punct în sfertul decisiv. În debutul sfertului patru gorjenii au egalat la 62, însă egalitatea nu a rezistat decât câteva minute pe tabela sălii din Oradea, echipa gălățeană s-a desprins în câștigătoare cu un parțial 6-0.

George Vlad a fost cel mai bun de la CSM cu 26 de puncte marcate, 6×3, Vlad a marcat 75% din aruncările de trei puncte. Pentru CSM Galați au mai marcat: Maksim Sturanovic 17p, Joshua Brown 13p, James Eads 12p, Kendarrius Hamilton 10p, Tarik Bruncevic 5p, Vlad Negoițescu 2p.

Americanul Joshua Brown a încheiat jocul în double-double, pe lângă cele 13 puncte Brown a încheiat jocul cu 10 pase decisive.

Primul turneu din actuala ediție a LNBM, disputat la Oradea, a fost încheiat de CSM Galați cu o victorie, 87-71 cu CSM Târgu Jiu, și două înfrângeri: 80-78 cu SCM Timișoara și 68-87 cu CSM Oradea. La turneul de la Oradea echipa gălățeană a fost condusă de pe margine de antrenorul secund Cătălin Ștefănescu, antrenorul principal Florin Nini a fosrt depistat pozitiv la covid-19.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal