Turneul Cupei României de la Galați continuă joi cu meciurile din ziua a doua

206
Photo by Matthew Fournier on Unsplash

După debutul de miercuri, zi în care s-au disputat trei jocuri, turneul Cupei României, ediția 2020-2021, de la Galați, continuă joi cu alte trei meciuri.

Ziua de hochei va debuta de la ora 13.00, cu meciul dintre ACSH Gheorgheni și Sportul Studențesc, joc din Grupa A. De la ora 16.00, se va juca în Grupa A, SC Miercurea Ciuc va juca cu Sapientia U23, iar în ultimul meci al zilei, de la ora 19.00, CSM Galați va întâlni Steaua București.

În prima zi a turneului de la Patinoarul Dunărea nu s-au înregistrat surprize, iar finalistele se vor decide, cel mai probabil, în urma jocurilor de vineri. programul aici. În meciul de deschidere al turneului SC Miercurea Ciuc a învins Steaua cu 6-2, (3-2, 0-0, 3-0). A urmat victoria, scor 11-1, (2-0, 5-0, 4-1), a celor de la CSM Corona Brașov cu Sportul Studențesc, iar CSM Galați a învins, scor 9-0, (3-0, 3-0, 3-0), Sapientia U23 în ultimul meci al zilei.

Corona Brașov conduce în Grupa A, iar CSM Galați este primul lider în Grupa B. La finalul meciurilor din faza grupelor echipa de pe primul loc va obține calificarea direct în finala Cupei, în timp ce învinsele vor juca pentru locul trei în finala mică. Cel mai probabil finalistele se vor decide după meciurile de vineri, Corona Brașov – ACSH Gheorgheni, de la ora 16.00, și CSM Galați – SC Miercurea Ciuc, ora 19.00.

Meciurile de la Cupa României se dispută la Patinoarul ”Dunărea” fără spectatori, dar jocurile sunt transmise în direct de CSM Galați TV.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal