United își află miercuri adversarul din 16-imile Ligii Campionilor

129

Săptămână plină pentru fotbaliștii de la United Galați. Înaintea meciului în care își pot adăuga în palmares al doilea trofeu de anvergură, Supercupa României, dar și a turneului patru din Liga I, rotație în urma căreia ar putea prelua șefia în campionatul primei ligi, formația gălățeană își va afla adversara din faza 16-imilor din UEFA Futsal Champions League.

Miercuri, 9 decembrie, începând cu ora 15.00, ora României, campioana României, United Galați, se va afla în urnele UEFA de la Nyon pentru tragerea la sorți a jocurilor din runda celor 32 UEFA Futsal Champions League.

La tragerea la sorți de miercuri vor participa cele 23 de câștigătoare din runda preliminară, dar și cele 9 echipe calificate direct în 16-imilie competiției. Cele 32 de echipe participante în faza 16-imilor au fost împărțite în două, 16 echipe cu coeficient ridicat sunt considerate capi de serie, și vor fi plasate în urna A, în timp ce restul de 16 echipe, vor fi în urna B.

Înaintea tragerii la sorți UEFA a împărțit echipele în opt grupe de câte patru echipe. Campioana României, United Galați, a fost plasată în grupa a patra, urna B, a echipelor ce nu sunt capi de serie. În urna A din grupa a patra UEFA a plasat echipele: MFK KPRF Moscova, campioana Rusiei, Ugra Yugorsk, Rusia, Rekord Bielsko-Biała, Polonia, și MVFC Berettyóújfalu, Ungaria, iar adversara gălățenilor din 16-imi va fi aleasă dintre cele patru echipe cap de serie.

United a obținut calificarea în 16-imile competiției ca urmare a victoriei, scor 1-0, cu Ashdod Dolphins, Israel. Meciurile din faza 16-imilor vor avea loc între 12 și 17 ianuarie 2021.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal