United s-a abonat la trofee. ”Cupa este următoarea țintă”

103

În deschiderea ultimului turneu al anului din Liga I campioana României, CS United Galați, a disputat Supercupa României, cu echipa câștigătoare a Cupei României, FK Odorheiu Secuiesc. Jocul cu echipa harghiteană a fost câștigat de formația gălățeană cu scorul 6-2, (4-0), iar băieții lui Florin Ignat au câștigat al doilea trofeu de anvergură din istoria clubului, Supercupa României.

Antrenorul-jucător de la United, Florin Ignat, spune că echipa pe care o pregătește s-a obișnuit cu trofeele câștigate, iar următoarea țintă este Cupa României.

Ne așteptam să fie un meci mai greu, dar important este că băieții au înțeles mesajul și nu am lăsat garda jos absolut deloc. Am controlat jocul, sunt bucuros că am adus încă un trofeu în vitrina clubului și implicit pentru oraș.

Sperăm să mai câștigăm trofee să nu rămânem numai cu cele două câștigate în 2020. Le luăm pe rând, următorul trofeu pe care ne dorim să-l câștigăm o să fie Cupa României. Ne pregătim pentru următoarele meciuri, băieții sunt de remarcat și-au dorit enorm să câștige încă un trofeu pentru echipă și pentru oraș”, a spus Florin Ignat.

Pe lângă titlu de campioană a României și Supercupa României, echipa coordonată de pe banca, dar și din teren, de Florin Ignat s-a calificat și în faza 16-imilor din UEFA Futsal Champions League. Gălățenii au trecut cu 1-0 de Dolphins Ashdod, campioana Israelului, în runda preliminară, iar în faza 16-imilor va juca cu campioana Poloniei, Record Bielsko-Biała.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal