Victorie rapidă pentru CSM Arcada

116

Campioana României la volei masculin, CSM Arcada Galați, și-a trecut în cont cea de a șasea victorie în actuala ediție a Diviziei A1. Formația gălățeană a jucat duminică la Dej, județul Cluj, meciul cu nou promovata în prima ligă CSU Știința București. Gălățenii și-au respectat statutul de mari favoriți și s-au impus cu scorul 3-0, (-18, -20, -15), meci ce s-a disputat în puțin peste o oră.

Bala și Klapwijk au fost cei mai buni oameni ai campioanei, ambii cu câte 13 puncte realizate. Pentru CSM Arcada au mai punctat: Nalobin 11p, Sestan 8p, Talpă 6p și Rață 2p.

După victoria cu formația bucureșteană CSM Arcada este pe doi în clasamentul la zi din Divizia A1 cu 18 puncte din 7 jocuri, un punct mai puțin, dar și un joc în minus, față de echipa de pe primul loc Steaua București.

Program încărcat pe final de an

După jocul de la Dej, la nici o săptămână după acest turneu, formația gălățeană va juca la Craiova, între 11 și 13 decembrie, ultimul turneu din tur, iar adversarele campioanei vor fi: SCMU Craiova, 11 decembrie, ora 15.00, în direct la TVR 3, Știința Explorări Baia Mare, 12 decembrie, ora 15.00, și CSU Timișoara, 13 decembrie, ora 15.00.

Turneul de la Craiova nu va fi ultimul pentru formația gălățeană în acest an. Miercuri, 16 decembrie, de la ora 16.00, echipa pregătită de Sergiu Stancu va juca la Moscova în cadrul fazei optimilor de finală din Cupa CEV contra olandezilor de la Amysoft Lycurgus Groningen. Dacă vor trece de olandezi gălățenii vor juca a doua zi în sferturile CEV Cup cu învingătoarea dintre Vojvodina Novi Sad, Serbia, și Dinamo Moscova, Rusia.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal