Anamaria Berdilă este ”the best captain” pentru colegele de la CSU Belor

385
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Voleibalistele de la CSU Belor au avut parte de un debut de retur bun, cu două victorii obținute în cele două jocuri disputate la primul turneu al anului. Cele două succese obținute în debutul anului se datorează, în principal, coeziunii dintre componentele echipei.

Am cea mai frumoasă echipă pe care am putut să o am până acum. Suntem un colectiv extraordinar de unit cu o chimie extraordinară, oameni forate frumoși în primul rând și caractere impresionante, cred că asta contează foarte mult. Și latura umană își spune cuvântul.

CSU Belor Galați, conjunctura actuală, este echipa ideală pentru mine. Fete de caracter, cu simțul umorului, dornice să muncească. Nu le-am simțit vreodată egoiste sau cu dorința de a-și lua banii și de a apleca. Echipa ideală este formata din caracterul si temperamentul unui om educat și cu mult bun simț”, a spus Anamaria Berdilă, la Lider Sportiv.

”The best captain”

Căpitan al echipei în timpul meciurilor Anamaria Berdilă și-a transpus obligațiile de lider al echipei și în afara terenului de volei, iar ca urmare a grijii cu care se ocupă de problemele colegelor a fost numită de acestea ”the best captain”, cel mai bun căpitan.

”Este primul an în care colegele mele m-au declarat ”the best captain” pe care l-au avut vreodată în cariera lor. Pentru că pe lângă faptul că încerc să le susțin din toate punctele de vedere în teren, am făcut tot ce mi-a stat în putință să le ajut în afară sălii de sport. Le-am susținut cu tot felul de probleme, de la uz casnic, probleme cu mașina, de ordin cosmetic. Eu am fost acolo lângă ele și nu am ezitat niciodată să le ajut”, spune Anamaria Berdilă.

Seară românească la căpitan acasă

Pandemia de coronavirus, cea care a întrerupt campionatul sezonul trecut și a alungat spectatorii din tribune mai provocat un inconvenient fetelor de la CSU Belor. ”În prima parte a campionatului, până să apară problema covid, la mine acasă se organiza o seară românească, în care găteam specific, ne adunam fetele la un joc de x-box, la floricele. Asta contează foarte mult și pentru atmosfera din lot”, a spus căpitanul de la CSU Belor, Anamaria Berdilă în direct la Lider Sportiv.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal