Aprecieri din partea adversarilor pentru United. ”Pot trece mai departe în Liga Campionilor”

245

United Galați, formație ce deține titlul în Liga I de futsal, este angrenată și în competiția supremă din futsalul intercluburi, UEFA Futsal Champions League. Formația gălățeană va susține la jumătatea lunii ianuarie, sâmbătă, 16 ianuarie, meciul din faza 16-imilor, contra polonezilor de la Record Bielsko-Biała.

Primul adversar al gălățenilor din Liga Campionilor, antrenorul celor de la Dolphins Ashdod, Shay Zablotsky, consideră că formația gălățeană poate să treacă mai departe în Liga Campionilor.

”United Galați este o echipa foarte bună, din care i-aș remarca pe jucătorul nu numărul 8, (Sergiu Tacot), un fotbalist foarte bun, pe cel cu numărul 19, (Daniel Araujo), sau numărul 9, (Octavian Cireș), la fel un jucător foarte bun. Chiar dacă echipa mea a forțat egalarea în finalul jocului, am jucat cinci contra patru, defensiva echipei din Galați a rezistat. Eu cred că pot trece mai departe în Liga Campionilor, pentru că sunt o echipă foarte bună, le doresc succes”, a spus Shay Zablotsky.

În runda preliminară din UEFA Futsal Champions League campioana României, United Galați, a învins cu socrul 1-0, Dolphins Ashdod, meci disputat în Sala Sporturilor ”Dunărea” din Galați. Polonezii de la Record Bielsko-Biała au învins în precedenta rundă din Liga Campionilor formația Swansea University, Țara Galilor, cu scorul 6-0, într-un joc ce s-a disputat în Sala Polivalentă “Pod Debowcem” din Bielsko-Biała.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal