Araujo marchează de 5 ori și United se califică în 8-imile Ligii Campionilor

564
Sursa foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Echipa de futsal United Galați a obținut calificarea în faza optimilor de finală din Liga Campionilor. În 16-imi gălățenii au învins cu scorul 6-3, (2-2), campioana Poloniei, Rekord Bielsko-Biała, meci ce s-a disputat în Polonia la Bielsko-Biała.

Calificarea în faza următoare din Liga Campionilor se datorează în mare parte evoluției lui Daniel Araujo. Brazilianul de la United a marcat cinci goluri, de patru ori consecutiv, în poarta campioanei Poloniei.

Campioana României a deschis scorul, Daniel Araujo a marcat în minutul 6, servantul brazilianului a fost antrenorul – jucător Florin Ignat. Avantajul gălățean a ținut aproape patru minute, în minutul 10 polonezii au egalat prin Artur Popławski. La un interval de un minut brazilianul Araujo și-a repus echipa în avantaj, însă gazdele au revenit cu cinci secunde înainte de pauză și au egalat prin același Artur Popławski.

În partea secundă campioana României a revenit la conducere, Araujo a marcat pentru 3-2, în minutul 32, fază la care pasator a fost Crăciun. Tot printr-un gol al brazilianului Araujo campioana României și-a dublat avantajul, în minutul 35 Araujo a marcat pentru 4-2, din pasa lui Sergiu Tacot. Spre finalul jocului scorul a luat proporții, Ignat a marcat pentru 5-2, minutul 36, gol prin care United și-a securizat victoria și calificarea în primele 16 din Liga Campionilor. Meciul s-a închis cu o nouă reușită, a cincea, a brazilianului Araujo.

United: Andrei Dinicuță – portar

Constantin Burdujel, Sergiu Tacot, Octavian Cireș, Daniel Araujo;

Iulian Cojocaru, Marius Arhire, Andrei Crăciun, Florin Ignat, Cosmin Petică, Matei Boșneagă.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal