CSM Arcada se duelează cu Dinamo pentru a patra finală consecutivă de Cupă

104
Sursa foto: CEV.eu

După victoria rapidă, scor 3-0, din faza sferturilor de finală cu Steaua, campioana României la volei masculin CSM Arcada Galați a obținut calificarea în semifinalele turneului Cupei.

În faza premergătoare finalei formația gălățeană va juca cu o altă învingătoare din faza sferturilor de finală, Dinamo București. În sferturi Dinamo a învins cu scorul 3-0 Știința București.

Seminala CSM Arcada-Dinamo București se va juca sâmbătă, 30 ianuarie, de la ora 14.00, la Cluj-Napoca, iar meciul va fi transmis în direct de TVR 3. În cealaltă semifinală

Finala Cupei României este programată să se dispute duminică, 31 ianuarie, de la ora 14.00, și va fi transmisă în direct de TVR 3.

CSM Arcada, finalistă în ultimele trei ediții!

CSM Arcada a jucat finala ultimelor trei ediții ale Cupei României. Prima finală de Cupă a fost jucată de formația gălățeană în ediția 2016-2017 și câștigată cu scorul 3-0 în fața celor de la VM Zalău.

În sezonul următor, 2017-2018, Arcada Galați a jucat finala în Sala Sporturilor Dunărea, dar a pierdut în prelungiri, scor 2-3, cu Tricolorul LMV Ploiești, echipă pregătită la acel moment de Sergiu Stancu, actualul antrenor al gălățenilor.

A treia finală de Cupă a fost jucată de CSM Arcada în ediția 2018-2019, cu Dinamo București, dar pierdută cu scorul 3-1, finală disputată la Alexandria, județul Teleorman.

În ediția 2019-2020 din Cupa României s-au jucat doar meciurile din primele două tururi, ulterior competiția fost suspendată din cauza pandemiei de coronavirus. CSM Arcada era calificată la turneul final după ce a învins cu scorul 3-0 Unirea Dej.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal