CSU Belor începe returul. ”Sunt foarte optimistă că ne vom îndeplini obiectivul”

114

Voleibalistele de la CSU Belor vor susține la finalul săptămânii primele jocuri din partea secundă a campionatului. Conform programării FR Volei, fetele pregătite de Bogdan Paul vor susține două jocuri la Pitești, cu Rapid București și Argeș Volei.

Înaintea debutului în returul campionatului primei ligi a fetelor, căpitanul de la CSU Belor, Anamaria Berdilă nu pune preț pe numele adversarului sau pe poziția oponentului din clasament. Voleibalista de la Belor consideră mai importantă evoluția echipei din teren.

”Eu sunt foarte optimistă că vom face o prestație bună si ne vom îndeplini obiectivul, adică două victorii din două posibile. În momentul de față nu vreau să-mi dau cu părerea. A fost această perioadă de transferuri din iarnă, cele două echipe s-au întărit din câte am înțeles. Nu pot să dau un pronostic, important este să ne facem noi jocul. Asta contează cel mai mult. Am mai spus-o și îmi mențin părerea, nu mi-este frică de adversar, îmi este teamă de prestația noastră ca și echipă. Permanent totul depinde de noi”, a spus Anamaria Berdilă la Lider Sportiv, 92.4 FM sau www.liderfm.ro.

După ce a disputat meciurile din turul campionatului Diviziei A1 echipa feminină de volei CSU Belor este pe locul opt în clasamentul primei ligi feminine cu 14 puncte din 11 jocuri, setaveraj 19-22. Primele adversare din retur sunt pe 6, Rapid București, 15 puncte, și 10, Argeș Pitești, 7 puncte. În tur CSU Belor a învins Argeșul cu 3-0 și Rapidul u 3-2.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal