Daniel Araujo, MVP-ul 16-imilor Ligii Campionilor

137
Sursa foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Campioana României, United Galați, s-a calificat în optimile Ligii Campionilor, după victoria magistrală, scor 6-3, (2-2), de pe terenul campioanei Poloniei, Rekord Bielsko-Biała.

Omul meciului în duelul decisiv de accedere în top 16 echipe din UEFA Futsal Champions League a fost brazilianul Galațiului, Daniel Araujo. Atacantul formației pregătite de Florin Ignat a perforat de cinci ori, de patru ori consecutiv, poarta campioanei Poloniei, Rekord Bielsko-Biała.

Cu cele cinci goluri marcate Daniel Araujo este performerul fazei secunde, 16-imi, din Liga Campionilor, MVP. Nici un alt jucător angrenat în faza secundă a Ligii Campionilor, alte 15 jocuri, nu a mai marcat de cinci ori în această fază a competiției.

Daniel este urmat în ierarhia performerilor individuali de Esquerdinha, jucătorul celor de la Barcelona a marcat 3 goluri în jocul cu Prishtina, Kosovo, în victoria scor 9-2.

Al doilea în clasamentul marcatorilor

Cu cele cinci goluri marcate în jocul de pe terenul campioanei Poloniei, Daniel Araujo a intrat direct pe locul doi în clasamentul marcatorilor din Liga Campionilor. Araujo este depășit în ierarhia marcatorilor de Petro Shoturma, jucătorul ucrainenilor de la MFC Prodexim Kherson a marcat de 7 ori în victoria, scor 28-1, din runda preliminară cu Rosario FC, Irlanda de Nord.

Pe doi în ierarhia șuturilor pe poartă

Daniel Araujo ocupă poziția secundă și într-un clasament al șuturilor trimise pe porțile adverse. În cele două jocuri disputate în Liga Campionilor atacantul de 26 de ani a încercat de 12 ori poarta adversă. Jucătorul campioanei este devansat în clasamentul șuturilor pe poartă de Mykhailo Zvarych, MFC Prodexim Kherson, componentul ucrainenilor a trimis de 15 ori mingea spre poarta adversă.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal