Efectele coronavirsului, simțite din plin în tur de CSU Belor

257
Foto: Facebook/CSU Belor Galați

Echipa feminină de volei a încheiat prima parte a campionatului Diviziei A1 feminine pe locul opt. Chiar dacă în cea mai mare parte din sezon formația gălățeană a fost în primele cinci, formația pregătită de Bogdan Paul a terminat turul în afara locurilor de play-off.

În direct la Lider Sportiv, 92.4 FM sau www.liderfm.ro, căpitanul de la CSU Belor, Anamaria Berdilă, a vorbit despre parcursul din tur al echipei și cauzele care au determinat căderea bruscă în clasament al formației gălățene.

”Două săptămâni de carantină și-au spus cuvântul”

”Noi am început în forță campionatului, din păcate în partea a doua ne-am confruntat cu cazuri de covid. Exact înaintea ultimului turneu, pe care noi l-am considerat foarte important în vederea stabilirii clasării noastre în prima parte de campionat. Două săptămâni de carantina, fără pregătire și fără implicare a marii majorități a membrilor staff-ului și a jucătoarelor si-au spus cuvântul. Astfel, de pe locul cinci am coborât abrupt până opt după ultimul turneu. Nu știu dacă pandemia și-a spus cuvântul, dar a fost un factor important care a contribuit la căderea noastră în clasament. A fost dificil să reintrăm în formă”, a spus Anamaria Berdilă la Lider Sportiv.

Testele covid, factor de stres!

Pe lângă obișnuitele griji cu care se confruntă un sportiv profesionist de la începutul pandemiei toți cei angrenați în activitatea echipei au un nou motiv de stres, testele covid.

Faptul că permanent ne testăm este un factor de stres. Pentru că sunt sceptică cu privire la probabilitatea testului. Înainte de fiecare testare nu ne putem face planuri tactice sau de antrenament. Nu ne putem gândi la adversari pentru că, de asemenea, și eu s-au confruntat cu aceeași problemă. Nu știam cu cine ne vom confrunta, nu puteam să ne facem un plan de antrenament sau de joc. Fenomenul sportiv este foarte afectat, mai ales lipsa publicului. Este foarte trist să joci într-o sală goală”, a declarat Anamaria Berdilă în direct la Lider Sportiv.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal