Gălățeanul Cristi Boboc, în pregătiri cu stejarii pentru meciul cu Belgia

89
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Echipa națională de rugby a României are programat la 7 februarie, meci în Rugby Europe Championsip. Stejarii vor întâlni pe stadionul din Craiova echipa reprezentativă a Belgiei, într-un meci restant de anul trecut. Înaintea jocului de la Craiova stejarii din campionatul intern vor susține un stagiu de pregătire la Complexul Sportiv Sydney 2000 de la Izvorani, stagiu de va debuta duminică, 10 ianuarie.

În lotul pentru stagiul de la Izvorani a fost convocat și gălățeanul Cristi Boboc. După stagiul de pregătire alături de stejari din Antalya sportivul gălățean revine alături de stejari pentru a pregăti meciul cu Belgia.

Acum legitimat la Tomitanii Constanța, formația ce activează în Superliga, Cristi Boboc, 25 de ani, a debutat în rugby la echipa Colegiului Tehnic ”Traian Vuia” Galați, (CTTV) sub îndrumarea profesorului Marius Secuianu. Boboc a jucat cu CTTV, ulterior RCM Galați, în Divizia Națională de Seniori.

Cristi Boboc este obișnuit cu convocările la echipele naționale ale României, în special la echipa de rugby în 7. În anul 2019 rugbistul gălățean a participat la Universiada de vară de la Napoli, rugby 7. De asemenea, Cristi Boboc a strâns mai multe selecții la competiții de anvergură alături de echipele naționale de rugby în 7.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal