Gavrilă nu vrea titlul de golgheter, țintește promovarea cu Oțelul

231

SC Oțelul Galați a terminat prima parte a campionatului Ligii a III-a pe locul doi în seria secundă din eșalonul trei. Chiar dacă locul pe care Oțelul iernează asigură prezența la barajul de promovare în eșalonul superior, unul dintre cei mai buni oameni ai roș-alb-albaștrilor în prima parte a campionatului, Bogdan Gavrilă, vrea mai mult din retur.

”Am terminat turul pe primul loc, la egalitate cu Brăila. Suntem încrezători pentru retur. Nu cred că trebuie să ne uităm în urma noastră în clasament. Patru puncte avans sunt un avantaj destul de bun, ținând cont că mai sunt de jucat opt meciuri, dar nu cred că ar trebuie să ne uităm în spate. Noi trebuie să câștigăm seria, nu ne gândim să ocupăm locul doi pentru accederea la baraj, trebuie să câștigam seria”, a spus Gavrilă.

Cel mai bun marcator al echipei în cele zece etape disputate din acest campionat, cu șase goluri, Bogdan Gavrilă spune că titlul de golgheter nu este o competiție, pentru el contează echipa.

”Nu știu golurile, care cum am marcat. Nu are importanță, important este să avem victorii concludente, să avem un joc bun, să căpătăm respect din partea adversarilor, important este să avem încredere”, a declarat Bogdan Gavrilă.

În cele zece jocuri disputate de Oțelul în prima parte a campionatului Gavrilă a marcat de șase ori fiind golgheterul echipei. Remarcabilă a fost prestația mijlocașului de 28 de ani din jocul de la Liești, cu Sporting, în care a marcat cele două goluri ale victoriei Oțelului, (2-0). O dublă a fost marcată de Gavrilă și în ultimul meci din 2020, cu CSM Râmnicu Sărat. Fotbalistul revenit la Oțelul în vara acestui an a mai marcat pentru roș-alb-albaștri în jocurile cu Sportul Chiscani și CSM Bacău.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal