Joi United află adversarul în 8-imile UEFA Futsal Champions League

197

Calificată în top 16 UEFA Futsal Champions League, după magistrala victorie 6-3 de pe terenul campioanei Poloniei, Record Bielsko-Biała, campioana României, United Galați, își va afla marți adversarul din faza optimilor de finală din Liga Campionilor.

Joi, 21 ianuarie, de la ora 15.00, ora României, la sediul UEFA va avea loc tragerea la sorți a jocurilor din optimile Ligii Campionilor. Înaintea tragerii la sorți UEFA a împărțit cele 16 echipe calificate în această faza în două grupe, cea a ”capilor de serie”, și cea a ”non capi de serie”, pa baza coeficientului UEFA; (coeficient stabilit după punctele acumulate de cluburile participante în competiție cât și cele din asociația națională participante în precedentele ediții).

United Galați a fost plasată în urna a doua la tragerea la sorți, cea a ”non capilor de seriei”, cu 3.667 coeficient. În urna favoritelor, de unde va fi aleasă adversara gălățenilor, au fost plasate de UEFA granzii futsalului european: două echipe din Spania: Barcelona și Inter FS, două din Portugalia, Benfica și Sporting Lisabona, două din Kazakhstan, Kairat Almaty și MFK Aktobe, și două din Rusia: MFK KPRF Moscova, Ugra Yugorsk.

CS United Galați este debutantă în Liga Campionilor competiții în care a susținut două jocuri. În runda preliminară gălățenii au învins campioana din Israel, scor 1-0, în timp ce în runda celor 32 gălățenii s-au impus cu 6-3 pe terenul campioanei Poloniei, Record Bielsko-Biała.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal