Luptă în patru pentru titlul din CN de hochei

796
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Echipele din Campionatul Național de Seniori se pregătesc de poartea secundă a sezonului, după ce au disputat meciurile de la Cupa României. În prima parte a sezonului s-au disputat câteva jocuri, o mare parte din meciuri fiind amânate din cauza infectărilor cu coronavirus în rândurile jucătorilor.

Chiar dacă nu s-au disputat prea multe meciuri, căpitanul de la Corona Brașov, Roberto Gliga, formație ce a câștigat recent Cupa României, vede o luptă în patru pentru titlul din Campionatul Național.

”Lupta la titlu se va da între cele patru echipe, în ultimii ani chiar așa s-a desfășurat. Și CSM Galați și echipa din Gheorgheni au fost competitive. Suntem patru echipe acum care sunt de valoare foarte apropiată și tocmai asta face și campionatul, toate competițiile de altfel, mai antrenante pentru că nu se știe ce se va întâmpla”, a spus Gliga.

CSM Galați, liderul la zi

Conform clasamentului la zi din Campionatul Național de Seniori, furnizat de Federația Română de Hochei, aici, CSM Galați este pe primul loc în clasament cu 29 de puncte din 11 jocuri, formația din Gheorgheni este pe doi cu același număr de puncte, dar din 14 jocuri disputate, iar SC Miercurea Ciuc și Corona Brașov ocupă locurile trei și patru cu 18 puncte, 8 jocuri, (harghitenii), respectiv 16 puncte, 7 jocuri, echipa din Brașov.

La jumătatea lunii ianuarie, primele meciuri pentru CSM Galați

După meciurile de la Cupa României, din finalul lunii decembrie, echipa de hochei de la CSM Galați va reveni la jocurile oficiale la jumătatea lunii ianuarie. Vineri, 15 ianuarie, de la ora 18.30, și sâmbătă, 16 ianuarie, de la ora 11.00, la Patinoarul Dunărea, CSM Galați va juca cu cei de la Sapientia U23, locul 6 cu 15 puncte din 15 jocuri.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal