Minus două puncte United!

În ședința din 27 ianuarie, Comisia de Etică şi Disciplină a FRF a dispus depunctarea clubului campion al României, United Galați, cu două puncte. Speța în care clubul gălățean a pierdut, temporar, două puncte este legată de brazilianul Kailon Borges.

Da, din păcate, ne-au fost retrase 2 puncte, în urma litigiului creat după modificarea regulamentului de către Federaţie. Aveam mai mulţi jucători consideraţi extracomunitari sub contract în momentul modificării regulamentului, nu-i puteam păstra pe toţi, prin urmare ei nici nu puteau fi plătiţi. Povestea e veche şi îmi pare rău că se pune problema ca zestrea echipei să aibă de suferit. Decizia de la Comisia de Disciplină a fost deja atacată de clubul nostru, speţa se judecă şi am convingerea că vom soluţiona litigiul şi că ne vom recupera punctele”, a declarat pentru site-ul oficial al clubului președintele Cristi Ștefu.

În urma deciziei Comisiei FRF formația gălățeană a coborât pe doi în clasamentul play-off-ului cu două puncte. În schimb programul din play-off nu a fost modificat, iar United va juca între 13 și 15 februarie, la Galați primul turneu din faza secundă a Ligii I.

Related articles

Comments

LASĂ UN COMENTARIU

Lasă un comentariu!
Introduceți aici numele

Share article

Latest articles

Newsletter

Subscribe to stay updated.