Oțelul vrea dublă sărbătoare în luna mai

325
Foto: SC Oțelul/Facebook

Suporter Club Oțelul Galați a terminat prima parte a campionatului Ligii a III-a pe locul doi, la egalitate cu Brăila, echipa de pe primul loc. Poziția de la finalul turului le permite gălățenilor să participe la barajul de promovare în eșalonul superior.

În direct la Lider Sportiv, Pro Lider FM, 92.4 FM sau www.liderfm.ro, managerul general de la Oțelul, Cristian Munteanu, și-a exprimat speranță ca în luna mai a anului viitor Oțelul să celebreze pe lângă promovarea în eșalonul secund și zece ani de la câștigarea titlului de campioană a României.

Suntem angrenați în această luptă, obiectivul nostru este foarte clar, promovarea în Liga a II-a. Așa cum am mai spus am încredere în echipă, avem jucători de valoare, antrenor de valoare.

La finalul sezonului sunt convins că ne vom bucura împreună de promovare, mai ales că se împlinesc și 10 ani de la titlul de campioană și am putea încununa acești zece ani cu o promovare în Liga a II-a pe care Galațiul o așteaptă de ceva ani”, a declarat Cristi Munteanu.

Lotul Oțelului este angrenat în perioada de pregătire de iarnă. Între 29 ianuarie și 12 februarie, roș-alb-albaștrii au programat un stagiu de pregătire la Câmpulung Moldovenesc. În prima etapă din partea a doua de campionat din Liga a III-a Oțelul are programat joc pe terenul celor de la Avântul Valea Mărului.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal