Patru jucători ai campioanei, angrenați în preliminariile EURO 2022

376
Foto: Facebook/ CS United Galați

Campionatele naționale din Europa sunt în pauză pentru a face loc debutului preliminariilor Campionatului European de futsal din 2022. La acțiunea din ianuarie a selecționatelor naționale campioana României, United Galați, este reprezentată de patru jucători.

Atacantul campioanei Andrei Crăciun se pregătește în aceste zile la Timișoara cu naționala României pentru primul meci din Grupa a IV-a preliminară a Campionatului European. În lotul echipei naționale a României se regăsește și portarul gălățean Petrișor Toniță, acum la Autobergamo Deva, fotbalist format la Galați la clubul United.

În preliminariile EURO 2022 România face parte din grupa ”ex-iugoslavă”, adversarele tricolorilor fiind: Serbia, Macedonia de Nord și Bosnia-Herțegovina. România va juca joi, 28 ianuarie, la Timișoara cu Serbia, iar la 3 februarie, va juca la Skopje cu selecționata Macedoniei de Nord.

Trei campioni la selecționata Republicii Moldova

Echipa națională a Republicii de peste Prut va debuta în preliminariile Campionatului European la 28 ianuarie, cu o dublă contra reprezentativelor Greciei și Sloveniei.

Pentru meciurile de debut în preliminariile Euro 2022 din lotul campioanei au fost selecționați cei trei jucători originari din Republica Moldova: Constantin Burdujel, Sergiu Tacot și Iulian Cojocaru.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal