Play-off cu deplasări infernale pentru FC Universitatea!

136

La prima participare în play-off din istorie echipa feminină de fotbal a Galațiului va parcurge un adevărat tur de forță, cu deplasări infernale, pentru a participa la jocurile grupei superioare din Liga I a fetelor.

Federația Română de Fotbal a anunțat datele după care se vor disputa jocurile din play-off. Debutul formației gălățene în grupa 1-6 este programat pentru 14 martie, pe terenul celor de la Heniu Prundu Bârgăului, județul Bistrița-Năsăud, locul cinci la finalul sezonului regulat, deplasare ce însumează aproape 1.000 de kilometri.

Peste o săptămână, 21 martie, formația gălățeană va avea parte de o altă deplasare lungă, iar adversare vor fi fetele de la Fortuna Becicherecul Mic, județul Timiș, locul doi după ce s-au disputat meciurile din sezonul regulat. Pentru jocul cu formația din celălalt capăt al țării gruparea gălățeană va avea de parcurs aproape 1.500 de kilometri.

La 28 martie, este programat debutul în jocurile de pe teren propriu. Universitarele de la Galați vor juca cu campioana României, Universitatea Olimpia Cluj-Napoca, echipă care a câștigat sezonul regulat.

În etapa a IV-a, 4 aprilie, FC Universitatea are programat meci la Arad, o altă deplasare de aproape 1.500 de kilometri, pentru jocul cu Piroș Security Arad, formația de pe locul trei de la finele sezonului regulat. Turul play-off-ului va fi încheiat de FC Universitatea cu un joc pe teren propriu, 18 aprilie, cu formația harghiteană Vasas Femina Odorhei.

În retur FC Universitatea va juca pe teren propriu cu Heniu Prundu Bârgăului, 25 aprilie, Fortuna Becicherecul Mic, 2 mai, și Piroș Security Arad, 16 mai. După deplasările din Arad, Timiș sau Bistrița-Năsăud din tur, formația gălățeană va avea parte de un drum epuizant și în retur, în etapa a VIII-a, 9 mai, Universitatea se va deplasa la Cluj-Napoca pentru meciul cu multipla campioană U Olimpia, joc pentru care gălățencele au de parcurs peste 1.000 de kilometri.

Sezonul de Liga I va fi încheiat de formația gălățeană cu o deplasare ”scurtă”, aproape 600 de kilometri, în Harghita, pentru jocul cu Vasas Femina Odorheiu Secuiesc, echipe de pe locul patru de la finalul sezonului regulat.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal