Reunire cu noutăți în lot la Oțelul

1252
©Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Sub comanda lui Petre Grigoraș jucătorii de la Oțelul au revenit luni la pregătiri. La prima ședință de antrenament din 2021 s-au prezentat 26 de jucători, urmând ca în perioada următoare lotul formației roș-alb-albastre să fie definitivat.

La primul antrenament al anului s-au prezentat și două noutăți, doi jucători gălățeni care în trecut au mai evoluat pentru Oțelul. Una dintre noutăți este Stelian Cucu, 31 de ani, mijlocaș defensiv format la FCM Dunărea, fotbalist cu 103 meciuri în Liga I. În afară de FC Oțelul fotbalistul gălățean a mai evoluat în Liga I cu FC Botoșani, Dunărea Călărași și Chindia Târgoviște.

Cealaltă noutate de la reunire a fost George Bârlădeanu. Mijlocașul dreapta de 32 de ani a jucat ultima oară pentru Sporting Liești, colega de serie a Oțelului în Liga a III-a. A mai evoluat pentru FCM Dunărea Galați, club la care s-a și format, Politehnica Galați, Politehnica Iași, Chimia Brazi, Farul Constanța. A făcut parte din lotul cu care Unirea Urziceni a câștigat titlul de campioană a României în sezonul 2008-2009.

Din lotul cu care a evoluat în prima parte de campionat nu mai face parte atacantul Marius Matei, cele două părți au ajuns la un acord comun de reziliere.

Lotul Oțelului de la reunire, conform site-ului oficial Oțelul:

Portari: Iulian Dinu, Gabriel Ursu, Adriano Doană;

Fundași: Costin Ghiocel, Cristian Sîrghi, Bogdan Crihană, Ștefan Farcaș, Cosmin Mereuță, Ștefan Stancu, Dan Popescu, Marius Sevastian, Mihai Manău;

Mijlocași: Ionuț Neagu, Denis Cireș, Florin Dobre, Andreas Iani, Georgian Păun, Alin Nica, Bogdan Gavrilă, Stelian Cucu, Cosmin Stoian, George Bârlădeanu, Filip Dima, Alexandru Alecu;

Atacanți: George Cîrjan, Ovidiu Grădinaru.

De la primul antrenament al anului au lipsit Gabriel Răducan și Aurelian Petrache, ambii învoiți.

Lotul Oțelului se va pregăti la Galați până la 29 ianuarie, când este programată plecarea în stagiul montan de pregătire de la Câmpulung Moldovenesc.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal