Sporting Liești una din remarcatele seriei. ”Jos pălăria!”

275

În actuala ediție de campionat a Ligii a III-a Galațiul este reprezentat de trei echipe. Două dintre ele au intrat sub lupa omului de fotbal Cătălin Savu, în direct la Lider Sportiv, 92.4 FM sau www.liderfm.ro.

”Cei de la Sporting Liești sunt de felicitat și de apreciat. Echipa este cea mai veche din serie, SC Oțelul a apărut după. Ceea ce fac acolo domnul Scarlat și domnul primar este ceva fantastic. Jucătorii sunt cu banii la zi, primele la zi. Nu le lipsește nimic. Eu vedeam Lieștiul una dintre contracandidatele la promovare.

Știu lotul de acolo, Galațiul are un fond de jucători foarte bun, sunt omogeni joacă de mult timp împreună. Să ne uităm la ultimul jucător care a plecat la Oțelul, Alin Nica, o surpriză plăcută. Îl știu de când juca la Umbrărești în Liga a IV-a. După junioratul din Spania a revenit la Umbrărești, eu am vrut să-l aduc la Galați, la fel cum l-am adus pe Iulian Dinu, portarul de la Oțelul. Jos pălăria pentru Sporting Liești”, a spus Cătălin Savu.

Legat de nou promovata din Valea Mărului Cătălin Savu a spus: ”La Valea Mărului antrenor este Gheorghiță Popa, fostul meu colaborator de la CSU Dunărea de Jos. Echipa de acolo este formată pe osatura de la CSU, jucătorii au trecut acolo și au promovat în Liga a III-a. Au avut un parcurs ok, iar dacă erau puțin mai atenți la Bacău terminau mai sus prima parte de campionat și poate vacanța ar fi fost mai liniștită”.

După zece etape din actuala ediție de campionat Sporting Liești este pe șase în clasamentul serie I din Liga 3 cu 16 puncte, la două puncte de ultima treaptă a podiumului, în timp ce vălmărenii sunt pe nouă cu șapte puncte.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal