Un nume mare al futsalului și spectatori în tribune, preferințele lui Florin Ignat pentru 8-imile Ligii Campionilor

409

Campioană și Supercampioană a României formația gălățeană de futsal United Galați a confirmat performanțele de pe plan intern prin calificarea în faza optimilor de finală din UEFA Futsal Champions League. Gălățenii au intrat în cele mai bune 16 echipe din Europa după ce au învins, la ea acasă, campioana Poloniei, Rekord Bielsko-Biała cu scorul 6-3.

”A fost un meci foarte greu, un meci echilibrat cu o echipă foarte bună. Ca jucător e foarte ușor, știi ce ai de făcut în teren, dar când eram pe bancă, în postura de antrenor, era mut mai greu. Vreau să-mi felicit jucătorii, au dat dovadă de un spirit de sacrificiu incredibil, au luptat pentru fiecare minge, s-au agățat de orice șansă pe care am avut-o si așa am reușit să ne calificăm!”, ne-a spus antrenorul-jucător al campioanei Florin Ignat despre calificarea în top 16 UEFA Futsal Champions League.

Joi, campioana României va reveni în urnele UEFA pentru tragerea la sorți a jocurilor din faza optimilor de finală. Florin Ignat are două preferințe pentru meciul ce este programat să se dispute în intervalul 16-21 februarie, un nume mare al futsalului european și spectatori în tribune. ”Referitor la adversarul din optimile de finală, dacă se juca cu spectatori aș fi preferat să jucăm la Galați cu Barcelona, pentru publicul gălățean care merită să vadă la lucru cea mai bună echipă din lume”, a spus Florin Ignat.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal