United merge în Kazahstan pentru un loc în sferturile UCL. ”Era bine să fi jucat acasă”

184

În urma tragerii la sorți a meciurilor din faza optimilor de finală din UEFA Futsal Champions League campioana României, United Galați, va juca pentru un loc în ”sferturi” cu Kairat Almaty, în deplasare.

Înainte de tragerea la sorți, aș fi vrut să picăm cu Aktobe, tot din Kazahstan, am fi avut altă șansă, dar ne bucurăm oricum de moment. Și era bine să fi jucat acasă. Vom avea o deplasare foarte lungă în care vom avea timp să ne gândim la acest sezon extraordinar. Atât eu, cât și ai mei colegi, dar mai ales cei tineri, vom trăi la intensitate maximă această experiență, e topul futsalului continental! Și o spun răspicat: vom merge la Almaty pentru a ne apăra șansa. De ce nu? Nimeni nu ne dădea vreo șansă nici în Polonia. Nu se știe niciodată, iar în această deplasare vom merge imediat după cele trei etape de campionat pe care le vom susține cu Odorhei, Ciuc și Deva. Cel mai important este să fim sănătoși toți!”, a spus antrenorul – jucător de la United, Florin Ignat pentru site-ul oficial al clubului gălățean.

Kairat Almaty este multiplă campioană a Kazahstanului și îl are în componență pe Savio Valadares, internațional român de lorigine braziliană. Formația din Almaty a câștigat Liga Campionilor în 2013 și 2015.

Data duelului dintre Kairat – United urmează să fie stabilită, meciul este programat să se dispute în intervalul 16-21 februarie.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal