United revine în Liga Campionilor cu meci pentru calificarea în optimi

150

Pe lângă competiția internă, unde a încheiat anul din postura de campioană de iarnă, echipa de futsal United, campioana României, este angrenată și în competiția supremă din futsalul european, Liga Campionilor.

Gălățenii vor juca în faza 16-imilor cu campioana Poloniei, Rekord Bielsko-Biała. Meciul din runda celor 32 UEFA Futsal Champions League se va disputa sâmbătă, 16 ianuarie, cu începere de la ora 18.00, Sala Polivalentă “Pod Debowcem” din Bielsko Biala, Polonia.

Antrenorul – jucător de la United, Florin Ignat, consideră că echipa pe care o pregătește are șanse de accedere în runda celor 16 din Liga Campionilor.

”Îmi doresc să fim sănătoși, dacă vom fi apți din punct de vedere medical, mergem acolo să ne jucăm șansa noastră. Din păcate nu a fost un nume mare, mi-ași fi dorit o echipă cu nume, dar important este că am trecut de acea fază și un aspect important este că avem șanse să ne calificăm în turul următor”, a spus Florin Ignat.

În runda preliminară din Liga Campionilor gălățenii de la United au învins cu socrul 1-0 campioana Israelului, Dolphins Ashdod, meci disputat în Sala Sporturilor ”Dunărea” din Galați.

Germanii Ingo Heensoth și Jacob Pawloski au fost delegați de UEFA să conducă jocul, Dominik Cipinski, Polonia, va fi arbitru de rezervă, iar Damian Jaruchiewicz, Polonia, se va ocupa cu timpul oficial de joc.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal