Victorie categorică pentru CSM Galați cu Constanța

84
Foto: Facebook/CSM Galați

Echipa de baschet de la CSM Galați și-a trecut în cont al doilea succes în actuala ediție a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Formația pregătită de Florin Nini s-a impus cu scorul 82-60 în cel de al doilea meci al turneului de la Constanța, joc în care au înfruntat gazdele de la Athletic Constanța.

Primul sfert a fost câștigat de CSM Galați cu scorul 23-20, după ce pe parcursul parțialului cele două echipe au alternat la conducere. În a doua secvență a meciului CSM Galați băieții lui Florin Nini s-au impus cu scorul 17-9, iar avansul gălățenilor la pauza mare a fost destul de consistent, +11, scor 29-40. Ritmul din sfertul doi a fot menținut de jucătorii gălățeni și pe parcursul parțialului trei, sfert câștigat de gălățeni la +17, scor 15-32. Cu 72-44 pe tabelă în ultimul sfert formația gălățeană și-a conservat victoria în sfertul patru, parțial cedat cu scorul 10-16.

Hamilton a fost omul meciului cu 18 puncte, (4×3), Bruncevic a marcat 17 puncte, (3×3), 13 puncte a marcat Vlad, (3×3), Brown 12 puncte. În double digit de la CSM Galați au mai încheiat jocul: Negoițescu cu 11 puncte, Sturanovic 10 puncte, iar pentru CSM Galați a mai marcat Ardelean un punct.

După a doua victorie stagională din LNBM formația gălățeană este pe 12 în LNBM cu 2/7 la general. Echipa pregătită de Florin Nini poate avansa în ierarhia din LNBM în turneul următor, de la Focșani, rotație în care va juca contra celor de la CSM Focșani, 2/9 la general și CSM Miercurea Ciuc 1/10. Jocurile se vor disputa la 21 ianuarie, ora 16.00, și 22 ianuarie, ora 19.00, ambele vor fi transmise în direct de FRB TV.

 

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal