Victorie în 60 de minute pentru CSM Arcada

79
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

CSM Arcada, campioana României, nu a stat prea mult pe teren în ultimul meci al primului turneu din returul Diviziei A1. Campionii au trecut în 60 de minte de Unirea Dej, formația ce ocupa locul șase în ierarhia din A1 înaintea turneului de la Galați.

După două seturi în care campionii s-au impus rapid, la 13 și 14, ambele seturi disputate pe parcursul a câte 19 minute, Sergiu Stancu a decis să odihnească o mare pate din titulari în secvența a treia. Klapwijk, Bala, Lescov, Talpă, Sestan sau Nalobin au lăsat locul în teren lui Rață, Stankovic, Olteanu, Darlaczi, Stuart, Jovanovic, iar jucătorii din linia a doua a campioanei au învins formația din Dej cu 25-20. Remarcatul jocului cu Dejul a fost Alexandru Rață, cu 9 puncte, tânăra extremă de 20 de ani jucat în seturile doi și trei.

Avans de cinci puncte în fruntea clasamentului

După jocurile din primul turneu al returului CSM Arcada conduce în clasamentul Diviziei A1 cu 33 de puncte acumulate în 12 jocuri. Echipa pregătită de Sergiu Stancu are 5 puncte avans față de urmăritoarele Steaua și SCM Zalău.

Pentru CSM Arcada urmează o pauză competițională până la finalul lunii ianuarie. La 29 ianuarie, CSM Arcada va juca în Cupa României, la Cluj-Napoca, cu învingătoarea dintre Știința Explorări Baia Mare și Steaua București.

Turneul doi din retur tot în ”Polivalentă”

În Divizia A1 campionii vor susține următoarele meciuri tot în ”Polivalentă”. Între 12 și 14 februarie, CSM Arcada va juca la Sala Sporturilor ”Dunărea” contra celor de la Steaua București, locul doi, și CSU Brașov, echipa de pe ultimul loc. În returul campionatului Diviziei A1 de volei masculin CSM Arcada va mai juca pe teren propriu între 27 și 29 martie, când este programat ultimul turneu din retur, iar adversarele vor fi: Știința Explorări Baia Mare, CSU Timișoara și SCM Craiova.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal