Academia Phoenix readuce în actualitate campusurile de baschet

133

Chiar dacă contextul socio-economic nu oferă cele mai bune condiții, Academia de Baschet Phoenix Galați și-a propus ca în acest an să reia tradiția organizării la Galați a campusurilor de baschet.

”În trecut noi am mai organizat campusuri, când nimeni nu se încumeta la așa ceva. În acest an, în perioada 2-10 august, vom organiza un campus în colaborare cu o instituție importantă ce urmează să fie anunțată.

Vreau să fie un campus diferit, am văzut și ce se întâmplă și în Bulgaria, Serbia, Ungaria, am văzut și campusurile pe care le-au desfășurat și organizat ale cluburi în România, vrem să fie ceva diferit, să se adreseze în general sportivilor de performanță”, a spus Florin Nini, fondatorul Academiei de Baschet Phoenix Galați în direct la Lider Sportiv.

Clinic de antrenori

Florin Nini a anunțat că în cadrul campusului va fi organizat și un clinic de antrenori. Se preconizează că vor participa antrenori cu nume mare din Europa, care vor lucra pe două categorii de vârstă, 14-16 ani și 16-18 ani, conform tehnicianului gălățean.

”Vrem să aducem antrenori valoroși cu nume din Europa care să lucreze atât cu copii noștri cât și cu cei din alte orașe. Este un campus național, chiar internațional. Campania de promovare va debuta în jurul datei de 1 mai, iar mai multe detalii vor fi oferite în acel moment. Va fi și o dorință, o motivație, a copiilor și părinților de a reintra în sistem. Pandemia ne-a ținut departe de sală, nu a dat posibilitatea desfășurării unei activități constante”, a spus Florin Nini.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal