Cristi Boboc, în lotul stejarilor pentru #REC2021

125
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Federația Română de Rugby a anunțat lotul de 50 de jucători cu care va aborda ediția din acest an a Rugby Europe Championship, liga secundă europeană. În lotul selecționat de englezul Andrew Robinson, antrenorul stejarilor, se regăsește și gălățeanul Cristi Boboc.

Jucătorul de 25 de ani, 1,82 m înălţime şi 95 kg, a făcut parte din lotul stejarilor și pentru meciul restant cu Belgia din Rugby Europe Championship, joc ce nu s-a mai disputat. Alături de lotul stejarilor sportivul gălățean a făcut și un stagiu de pregătire în Antalya în luna ianuarie a anului curent.

România are programate cinci jocuri în #REC2021, jocurile se vor disputa după programul: 6-7 martie, Rusia – România, 13-14 martie, Portugalia – România, 20-21 martie, România – Spania, 27-28 martie, Georgia – România, 3-4 iulie, România – Belgia/Olanda.

Acum legitimat la Tomitanii Constanța, formația ce activează în Superliga, Cristi Boboc a debutat în rugby la echipa Colegiului Tehnic ”Traian Vuia” Galați, (CTTV) sub îndrumarea profesorului Marius Secuianu. Boboc a jucat cu CTTV, ulterior RCM Galați, în Divizia Națională de Seniori.

Cristi Boboc este obișnuit cu convocările la echipele naționale ale României, în special la echipa de rugby în 7. În anul 2019 rugbistul gălățean a participat la Universiada de vară de la Napoli, rugby 7. De asemenea, Cristi Boboc a strâns mai multe selecții la competiții de anvergură alături de echipele naționale de rugby în 7.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal