CSM Galați a pierdut primul meci de la Miercurea Ciuc

258

Hocheiștii de la CSM Galați au pierdut primul meci din dubla programată la Miercurea Ciuc în finalul acestei săptămâni. Gălățenii au cedat cu scorul 3-6 jocul de sâmbătă cu cei de la Sport Club.

Ciucanii au condus cu 3-2 după prima treime, cu golul de 3-2 marcat de Zabludovsky cu 40 de secunde înainte de prima pauză în situație de superioritate numerică. Cealaltă reușită a CSM-ului din prima repriză i-a aparținut lui Skachkov, minutul 1.45, la scorul de 1-0 pentru gazde.

În partea secundă, încheiată cu scorul 2-1 pentru harghiteni, ciucanii s-au desprins la 4-2 în minutul 24, CSMG a revenit la 3-4 în minutul 33, gol marcat de Polinin în superioritate numerică, însă după 40 de minute scorul a fost 5-3 Sport Club, după golul marcat în minutul 38 de canadianul Tousignant. Scorul final a fost stabilit în ultima treime, câștigată de SC Miercurea Ciuc cu 1-0, gol marcat de harghiteni în poarta goală a gălățenilor.

CSM Galați: Onodi Otto, Szopos Magor (rezervă) – portari;

Biro Otto, Mikhail Rybalko – Evgeni Yemilianenko, Albert Polinin – Cătălin Berdilă, Ciprian Țapu – Hildebrand Szabolcs, Nagy Istvan – fundași;

Biro Matyas, Aleksander Neznamov, Sergei Paior – Denis Zabludovsky, Konstantin Makarov, Evgeni Skachkov – Patrik Machala, Mircea Constantin, Adrian Irimia – Yevgeni Lymansky, Anton Butochnov, Vitalii Kyrychenko – atacanți;

Vadim Shakraichuk, Cornel Chiriță – antrenori.

Duminică, de la ora 18.30, este programat meciul doi dintre Sport Club și CSM Galați, tot la Miercurea Ciuc.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal