CSM Galați a trecut cu brio restanța cu Steaua

276
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Hocheiștii de la CSM Galați și-au trecut în cont cea de a 15-a victorie, în trei reprize, din actuala ediție a Campionatului Național de Seniori. Restantă din finalul anului trecut, ultima confruntare stagională cu Steaua a fost câștigată cu brio de formația gălățeană, scor 9-1.

Gălățenii s-au impus cu 4-0 după prima repriză, treimea secundă a fost câștigată de CSM cu scorul 3-1, iar în ultima parte formația gălățeană s-a impus cu socrul 2-0. Patrik Machala și Evgeni Skachkov au marcat câte o dublă, pentru CSM au mai punctat: Aleksander Neznamov, Mircea Constantin, Denis Zabludovsky, Vitali Kyrychenko și Adrian Irimia. Pentru Steaua a marcat fostul jucător al Galațiului Mihai Georgescu. De altfel, în rotația celor de la Steaua se regăsesc o serie de alți foști jucători ai Galațiului: Lorincz Levente, Mircea Oniciuc, Antal Elod, Orban Szilard sau Nicușor Lușneac.

CSM Galați: Onodi Otto, Szopos Magor – portari;

Biro Otto, Mikhail Rybalko – Evgeni Yemilianenko, Albert Polinin – Cătălin Berdilă, Ciprian Țapu – Hildebrand Szabolcs, Nagy Istvan – fundași;

Biro Matyas, Aleksander Neznamov, Sergei Paior – Denis Zabludovsky, Konstantin Makarov, Evgeni Skachkov – Patrik Machala, Mircea Constantin, Adrian Irimia – Yevgeni Lymansky, Anton Butochnov, Vitalii Kyrychenko – atacanți;

Vadim Shakraichuk, Cornel Chiriță – antrenori.

După victoria cu Steaua echipa de hochei de la CSM Galați este pe locul doi în clasamentul la zi din Campionatul Național de Seniori cu 48 de puncte din 18 meciuri. Corona Brașov este lider în CNS cu 49 de puncte, 19 jocuri, ACSH Gheorgheni ocupă locul trei cu 47 de puncte, 23 de jocuri, iar SC Miercurea Ciuc, următoarea adversară a gălățenilor este pe patru cu 36 de puncte, 17 jocuri.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal