CSM Galați încheie fără puncte dubla de la Miercurea Ciuc

396
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

După înfrângerea de ieri, scor 3-6, hocheiștii de la CSM Galați au pierdut și al doilea joc al dublei de la Miercurea Ciuc, cu Sport Club, scor 1-4 (0-1, 1-3, 0-0).

După jumătate de meci ciucanii aveau avans consistent, scor 3-0. CSM Galați a încercat revenirea, Paior a marcat în minutul 33 pentru 3-1, în situație de superioritate numerică. Imediat harghitenii au refăcut avansul de trei goluri, prin reușita fostului jucător al Galațiului Papp Szabolcs, iar înainte de ultima repriză scorul era 4-1 Ciuc. Ultima parte a jocului s-a încheiat 0-0 la goluri, dar cu multe minute de eliminare în ambele echipe.

CSM Galați: Onodi Otto, Szopos Magor (rezervă) – portari;

Biro Otto, Mikhail Rybalko – Evgeni Yemilianenko, Albert Polinin – Cătălin Berdilă, Ciprian Țapu – Hildebrand Szabolcs, Nagy Istvan – fundași;

Biro Matyas, Aleksander Neznamov, Sergei Paior – Denis Zabludovsky, Konstantin Makarov, Evgeni Skachkov – Szopos Otto, Mircea Constantin, Adrian Irimia – Yevgeni Lymansky, Anton Butochnov, Vitalii Kyrychenko – atacanți;

Vadim Shakraichuk, Cornel Chiriță – antrenori.

După ce a disputat dubla de la Miercurea Ciuc echipa de hochei de la CSM Galați este pe doi în clasamentul din Campionatul Național de Seniori cu 48 de puncte din 20 de jocuri disputate. Corona Brașov este lider în CNS cu 52 de puncte, 20 de jocuri, celelalte locuri de play-off sunt ocupate de ACSH Gheorgheni, locul trei, 47 de puncte, 24 de jocuri, și SC Miercurea Ciuc, locul patru, 42 de puncte, 19 jocuri.

Dubla de la Miercurea Ciuc este prima din actuala ediție a Campionatului Național de Seniori pe care CSM Galați o încheie fără puncte.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal