CSM Galați revine de la 0-3, dar cedează în prelungiri cu ACSH Gheorgheni

195

În primul meci al dublei de la Patinoarul Dunărea, CSM Galați și ACSH Gheorgheni au avut nevoie de o repriză suplimentară pentru a fi departajate. Formația gălățeană a cedat cu scorul 3-4, (0-3, 3-0, 0-0, 0-1) în prelungiri, jocul cu harghitenii, după un meci în care au revenit spectaculos de la 0-3.

Harghitenii au condus cu 3-0 după primele 20 de minute din meci. Gheorgheniul a deschis scorul în opt prin Podlipnik, au majorat avantajul în minutul 12, gol marcat de Basaraba, iar în minutul 19 s-a desprins la 3-0, gol marcat de Ouellette. De remarcat că ultimele două goluri ale harghitenilor au fost marcate în situație de superioritate numerică.

CSM a reintrat în joc după golul marcat de Skachkov în debutul reprizei secunde, minutul 22. Egalarea a fost căutată cu insistență de CSM Galați, după ce Kyrychenko a irosit o ocazie importantă, singur cu Ruczuj, portarul de la Gheorgheni, Machala a marcat pentru 2-3, cu 4.44 minute rămase de jucat din partea secundă. Egalarea a venit în minutul 39, Paior a marcat din apropierea porții cu un șut ce a prins și bara transversală. Cum în ultima repriză nu s-a marcat, meciul a fost împins în prelungiri. Repriza suplimentară nu a ținut prea mult, la prima acțiune la poarta lui Onodi harghitenii au marcat golul victoriei.

Pentru CSM Galați au jucat azi: Onodi Otto – portar, Szopos Magor – rezervă.

Nagy Istvan, Mikhail Rybalko – Evgeni Yemilianenko, Albert Polinin – Cătălin Berdilă, Ciprian Țapu – Biro Otto – fundași;

Aleksander Neznamov, Konstantin Makarov, Sergei Paior – Denis Zabludovski, Vitalii Kyrychenko, Evgeni Skachkov – Yevgeni Lymansky, Patrik Machala, Mircea Constantin – Biro Matyas, Anton Butochnov, Adrian Irimia – atacanți;

Vadim Shakraichuk, Cornel Chiriță – antrenori.

Luni, de la ora 18.00, se va juca meciul doi, în direct la CSM Galați TV (YouTube).

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal