CSM Galați revine de trei ori și învinge Steaua la +2

303
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Hocheiștii de la CSM Galați au câștigat primul meci din seria jocurilor cu Steaua. Formația gălățeană s-a impus cu scorul 6-4 (0-2, 4-2, 2-0), în meciul disputat la patinoarul ”Olimpic” din Brașov. Victoria gălățeană a fost configurată în repriza a treia, câștigată de CSM cu 2-0, după ce au revenit de trei ori pe tabelă de la 0-2, 2-3 și 3-4.

Steaua a condus cu 2-0 prin două goluri marcate de foști jucători ai Galațiului. Georgescu a deschis scorul în secunda 49, Lorincz a dublat avantajul bucureștenilor în minutul 10, gol marcat în situație de inferioritate numerică.

CSM Galați a egalat la doi în prima parte a treimii secunde, goluri marcate de Neznamov (min. 24) și Skachkov (min 30), ambele în situație de superioritate numerică, dar Lorincz a repus Steaua în avantaj pe tabelă, scor 3-2, (min. 32). Gălățenii au egalat la 3, la cinci minute distanță, prin Skachkov, (min. 37), gol marcat în dublă superioritate numerică. Steaua a condus și cu 4-3, Radu a marcat în minutul 38, moment al jocului în care Steaua evolua cu un om în minus. La mai puțin de un minut distanță CSM Galați a egalat la 4, Kyrychenko, (min 39), 4-4 fiind și scorul după două reprize.

Steaua nu a mai putut ține ritmul și în ultima tremie a jocului, iar CSM Galați s-a desprins câștigătoare în ultima repriză. Neznamov, minutul 43, a trecut formația gălățeană în avantaj pentru prima oară în meci, gol marcat în situație de superioritate numerică, iar Biro Matyas, minutul 57 a stabilit scorul final, 6-4 CSM.

CSM Galați: Onodi Otto, Magor Szopos (rezervă) – portari;

Biro Otto, Mikhail Rybalko – Evgeni Yemilianenko – Cătălin Berdilă, Nagy Istvan – Ciprian Țapu – fundași;

Aleksander Neznamov, Konstantin Makarov, Sergei Paior – Yevgeni Lymanski, Vitaliii Kyrychenko, Evgeni Skachkov – Patrick Machala, Mircea Constantin, Adrian Irimia – Biro Matyas, Anton Butochnov, Denis Zabludovsky, Szopos Otto – atacanți.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal