CSM Galați revine la jocurile din LNBM cu turneul restant de la Focșani

46
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Echipa de baschet de la CSM Galați revine la jocurile din Liga Națională de Baschet Masculin. Duminică și luni, formația pregătită de Florin Nini va juca la Focșani cele două meciuri restante cu CSM Focșani și CSM Miercurea Ciuc.

Jocurile de la Focșani sunt abordate de CSM Galați după o perioadă de pauză, iar conform lui Florin Nini ultima în ultima parte a pregătirilor gălățenii s-au pregătit în formație completă.

”În ultima perioadă, ultima săptămână, am făcut antrenamente în formulă completă, am depășit momentele mai puțin favorabile nouă, lucru care se vede la fiecare antrenament prin dăruirea băieților de a se autodepăși. Există și concurență în ceea ce privește aportul fiecăruia și prezența în teren lucru care este benefic în ceea ce privește dezvoltarea lor individuală cât și în cadrul echipei”, a spus tehnicianul celor de la CSM Galați, Florin Nini.

La antrenamentele conduse de Florin Nini a revenit și Davor Konjevic, sportiv accidentat în luna decembrie a anului trecut în cadrul turneului de la Oradea. ”A început, ușor, să se antreneze alături de noi și Davor Konjevic, vom vedea în ce măsură va fi apt să intre în meciurile oficiale. Un jucător de experiența și valoarea lui este extrem de folositor atât jucătorilor tineri cât și celorlalți componenți ai echipei”, spune Florin Nini.

Înaintea celor două jocuri restante de la Focșani CSM Galați este pe 12 în LNBM cu 3/8 la general. Cu două victorii la Focșani, luni și marți în ambele zile de la ora 16.00, CSM Galați ar veni la o victorie în spatele celor de la Steaua, Dinamo și Timișoara, formații ce ocupă ultimele locuri de play-off.

”Inițial, comparativ cu celelalte cluburi, nu se putea vorbi de play-off, iar la drum s-a plecat cu menținerea în Ligă și obținerea unui loc cât mai apropiat de pozițiile de play-off. Cert este că ambițiile mele și ale băieților sunt mari, am reușit să compensăm anumite lipsuri”, a spus Florin Nini.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal