CSM Galați vrea în play-off. ”Ambițiile noastre sunt mari”

140
Foto: Facebook/CSM Galați

Victoria cu Dinamo și perspectiva meciurilor cu două dintre echipele din aceeași zonă de clasament au dat aripi echipe de baschet de la CSM Galați. Florin Nini, omul obișnuit cu meciurile din play-off din perioada Phoenix, a anunțat la Lider Sportiv, 92.4 FM sau www.liderfm.ro, că împreună cu componenții formației gălățene și-au propus accederea în faza superioară din LNBM, play-off.

”Inițial, comparativ cu celelalte cluburi, nu se putea vorbi de play-off, iar la drum s-a plecat cu menținerea în Ligă și obținerea unui loc cât mai apropiat de pozițiile de play-off.

Cert este că ambițiile mele și ale băieților sunt mari, am reușit să compensăm anumite lipsuri, iar victoria cu Dinamo, ne-ar fi prins extrem de bine și victoria cu Craiova, coroborat cu cele două victorii din turneul restant, ne poate duce undeva pe locurile 9-10.

Dacă tot am ajuns acolo, nu există automulțumire, cum spuneam nu sunt persoana care să stea în zona de confort, vom aborda acest obiectiv. Este un obiectiv îndrăzneț, de multe ori le menționez jucătorilor că nu joacă bugetele.

Chiar dacă unele echipe și-au permis să aducă jucători de un anumit nivel, aceste lucruri se pot compensa prin strategie bună, dăruire și în special jocul de apărare, luptăm pentru acest obiectiv și avem șanse”, a spus Florin Nini.

În clasamentul la zi din LNBM echipa lui Florin Nini este pe 12 cu 3/8 la general. Formația gălățeană are și două restanțe, cu CSM Focșani, locul 11, 3/9, și CSM Miercurea Ciuc, locul 13, cu 2/10.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal