CSMG învinge Gheorgheniul după 3-0 în ultima treime

277
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

După echilibrul din meciul de duminică, hocheiștii de la CSM Galați s-au impus cu scorul 4-1 în meciul secund al dublei din Campionatul Național de Seniori de la Galați.

Victoria a fost conturată în ultima treime a jocului de formația gălățeană. CSMG a deschis scorul, Neznamov în minutul opt, pasă, Paior și Rybalko, 1-0 a fost și scorul după primele 20 de minute. Harghitenii au egalat în partea secundă, minutul 27, prin slovacul Pance, iar după 40 de minute de joc scorul era egal 1-1.

Aleksander Neznamov a repus CSM Galați în avantaj, minutul 41, pasă Biro Matyas, Rybalko a urcat scorul la 3-1, minutul 48, pasă Paior și Biro Matyas, iar golul de 4-1 a fost marcat de Makarov. În minutul 59, deși evoluau cu un om în minus, harghitenii au scos portarul, iar Makarov a marcat în poarta goală.

După cele două jocuri cu harghitenii CSM Galați este pe doi în clasamentul din Campionatul Național de Seniori cu 45 de puncte din 17 jocuri. ACSH Gheorgheni este pe primul loc, 46 de puncte, 20 de jocuri, Corona Brașov ocupă locul trei, 38 de puncte, 15 jocuri, iar SC Miercurea Ciuc ocupă ultimul loc eligibil de play-off cu 21 de puncte, 12 jocuri.

Conform programării FRHG formația gălățeană va juca următoarele meciuri la 27 și 28 februarie, la Miercurea Ciuc, cu SC Miercurea Ciuc.

CSM Galați: Onodi Otto, Szopos Magor – portari;

Evgeni Yemilianenko, Albert Polinin – Cătălin Berdilă, Ciprian Țapu – Biro Otto – fundași;

Denis Zabludovski, Vitalii Kyrychenko, Evgeni Skachkov – Yevgeni Lymansky, Patrik Machala, Mircea Constantin – Biro Matyas, Anton Butochnov, Szopos Otto, Adrian Irimia – atacanți;

Vadim Shakraichuk, Cornel Chiriță – antrenori.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal