Culoar spre final four-ul Cupei pentru campioană

132
Foto: Facebook/ CS United Galați

Federația Română de Fotbal, prin compartimentul futsal, a stabilit coordonatele ediției în curs a Cupei României. Din cauza situației epidemiologice, meciurile de la Cupa României se vor desfășura sub formă de turneu.

În urma tragerii la sorți de la sediul FRF campioana României are culoar favorabil pentru calificarea la turneul final al Cupei. În turul secund al competiției, faza optimilor de finală, United va juca cu divizionara secundă Ceahlăul Piatra Neamț.

Dacă vor învinge formația nemțeană, gălățenii vor juca a doua zi pentru calificarea în final four-ul Cupei cu harghitenii de la FK Odorheiu Secuiesc, deținătoarea trofeului. Cele două jocuri din Cupă sunt programate să se dispute la 20 și 21 februarie.

Campionii au culoar pentru calificarea la turneul final, final four, în urma tragerii la sorți. Ceahlăul a încheiat pe locul doi în seria Est din Liga a II-a, în timp ce formația harghiteană a fost învinsă de trei ori în acest sezon de United. Două dintre victorii au fost obținute în campionatul Ligii I, 8-5 și 11-5, iar a treia victorie a fost obținută de campioni în Supercupa României, scor 6-2.

Pentru cei de la United Cupa României este a treia competiție în care vor fi angrenați jucătorii campioanei. United mai este implicată în cursa de apărare a titlului din Liga I cât și în faza optimilor de finală din Liga Campionilor.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal