Daniel Araujo, în top 3 marcatori din Liga Campionilor

207
Sursa foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Chiar dacă nu a marcat în meciul disputat de campioană în optimile de finală de la Almaty, cu Kairat, fiind responsabil cu pasa la golul gălățenilor, brazilianul de la United, Daniel Araujo, se menține pe podiumul clasamentului marcatorilor din competiția continentală.

”Monster game-ul” din Polonia, cu cinci goluri marcate în poarta campioanei Poloniei, Rekord Bielsko-Biała, îl menține pe Daniel în top trei marcatori din actuala ediție a UEFA Futsal Champions League. Brazilianul de 26 de ani împarte poziția secundă din ierarhia marcatorilor, cu cinci goluri marcate, cu Artem Kozel, jucătorul celor de la Viten Orsha, Belarus (formație eliminată în precedentul tur al competiției Kairat).

Pe trei în ierarhia șuturilor pe poartă

Daniel Araujo ocupă poziția a treia și într-un clasament al șuturilor trimise pe porțile adverse. În cele trei jocuri disputate în Liga Campionilor atacantul campioanei a încercat de 15 ori poarta adversarilor. Jucătorul campioanei este devansat în clasamentul șuturilor pe poartă de Mykhailo Zvarych și Petro Shoturma, MFC Prodexim Kherson, Ucraina, ambii cu câte 17 încercări asupra porților adverse.

Patru marcatori pentru United în competiția continentală

Prima participare în UEFA Futsal Champions League este încheiată de United cu opt goluri goluri marcate. În afara lui Araujo pentru campioana României în Liga Campionilor au mai punctat: Octavian Cireș, golul victoriei cu Ashdod Dolphins, Florin Ignat, antrenorul jucător a marcat în victoria din Polonia și Andrei Crăciun în optimi cu Kairat.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal