De câți bani are nevoie un club din Liga I de futsal?

103

În direct la Lider Sportiv, 92.4 FM sau www.liderfm.ro, președintele de onoare și finanțatorul de la CS United Galați, Toader Ștefu, a anunțat bugetul de care clubul campion are nevoie pentru a se lupta cu succes la titlu.

”Bugetul cu care noi putem să facem față în Liga I, locurile 1-3, ar fi undeva la 400.000 de euro, 16-18 miliarde de lei vechi. Noi tot timpul am fost sub acești indicatori, tot timpul am primit mai puțin, dar au suferit băieții pentru că nu au primit banii de la timp.

Tot timpul am contribuit eu, când nu sunt bani nu avem de cât să împrumutăm echipa să căutăm și să găsim sponsori. Partenerii mei de afaceri îi îndrum să sponsorizeze echipa, cât de puțin, știți cum se zice, la vreme de secetă e bună și ploaia cu piatră”, a spus Toader Ștefu.

În pauza dintre sezoane clubul United a schimbat abordarea în ceea ce privește componența lotului de jucători. Jucătorii titrați din echipă au fost înlocuiți cu sportivi tineri, de viitor, proveniți din propria pepinieră.

Din două motive am aplecat la această strategie, după ce a apărut CSM-ul la Galați s-a pus un pic de presiune pe bugetul de sport, iar noi ne-am simțit, nu ”fata săracă”, dar a fost problemă o perioadă de timp cu bugetul până ne-am echilibrat. De aici în colo lucrurile trebuie să intre pe un făgaș normal. Primăria a înțeles că noi cu bani puțini chiar am avut rezultate toată lumea a apreciat succesul United si cred că la bugetul din 2021 United o sa prindă un buget cu care să rezistăm acolo sus”, a declarat Toader Ștefu.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal