”Este foarte trist să joci într-o sală goală”

121
Foto: CSU Belor/Facebook

Pandemia de coronavirus a închis porțile stadioanelor și sălilor de sport din România. Echipele sunt nevoite să joace fără susținători în tribune, fapt ce este considerat de Anamaria Berdilă, căpitanul de la CSU Belor, un lucru trist.

”Fenomenul sportiv este totalmente afectat, mai ales prin lipsa publicului. Este foarte trist să joci într-o sală goală, fără nici un fel de motivație, fără nici un fel de vibe din partea oamenilor care te iubesc.

Aceste lucruri contează foarte mult într-un meci pe care îl joc atât acasă, cât și în deplasare. Spun și în deplasare pentru că am avut surpriza plăcută să ne întâlnim cu suporterii, iubitori ai voleiului gălățean, și în alte orașe din țară la meciurile noastre”, a spus Anamaria Berdilă la Lider Sportiv, 92.4 FM sau www.liderfm.ro.

Testele covid, factor de stres!

Pe lângă obișnuitele griji cu care se confruntă un sportiv profesionist de la începutul pandemiei toți cei angrenați în activitatea echipei au un nou motiv de stres, testele covid.

”Faptul că permanent ne testăm este un factor de stres. Pentru că sunt sceptică cu privire la probabilitatea testului. Înainte de fiecare testare nu ne putem face planuri tactice sau de antrenament. Nu ne putem gândi la adversari pentru că, de asemenea, și eu s-au confruntat cu aceeași problemă. Nu știam cu cine ne vom confrunta, nu puteam să ne facem un plan de antrenament sau de joc. Fenomenul sportiv este foarte afectat, mai ales lipsa publicului. Este foarte trist să joci într-o sală goală”, a declarat Anamaria Berdilă în direct la Lider Sportiv.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal