Fl. Ignat: ”Sunt mândru de acești băieți minunați”

164
Foto: Facebook/ CS United Galați

United Galați, campioana României, și-a încheiat parcursul european cu un tur înainte de turneul final al Ligii Campionilor. În optimile de finală campionii au cedat, scor 1-6 (0-2), jocul cu Kairat Almaty. Adversara campionilor, fostă dublă câștigătoare a trofeului, este una dintre forțele Europe, cu un lot format în mare parte din jucători brazilieni.

Antrenorul – jucător al campioanei României, Florin Ignat, apreciază calitatea adversarului întâlnit în optimi și face și o predicție pentru ultimul act al Ligii Campionilor. ”Cu siguranță a fost cel mai greu meci din acest sezon, din toate competițiile. Am întâlnit o echipa foarte bună, cu șanse reale de a juca finala Ligii Campionilor”, ne-a spus Florin Ignat.

Prin înfrângerea de la Almaty formația campioană a României a părăsit competiția supremă din futsalul continental UEFA Futsal Champions League. Florin Ignat s-a declarat încântat de parcursul european al echipei, eliminată din competiție cu un tur înaintea turneului final. ”Referitor la parcursul european pot să spun că sunt mândru de acești băieți minunați, au făcut eforturi extraordinare. Mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi în această aventură europeană”, ne-a spus Florin Ignat.

United Galați a părăsit Liga Campionilor după înfrângerea 1-6 din Kazahstan cu Kairat Almaty. În precedentele tururi campioana României a eliminat Ashdod Dolphins, campioana Israelului, după victoria, scor 1-0 de la Galați, și campioana Poloniei, Rekord Bielsko-Biała, după ce a învins cu scorul 6-3 în Polonia.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal