Florin Nini, la prima surpriză pe banca CSM-ului. Victorie cu Dinamo, la Dinamo acasă!

111
Foto: Facebook/CSM Galați

Revenit pe banca tehnică a unei echipe din Galați în debutul acestui sezon tehnicianul gălățean Florin Nini a produs prima surpriză cu actuala echipă în etapa a XIV-a din LNBM.

Gălățenii au jucat pe terenul celor de la Dinamo București, locul patru de sezonul trecut, și s-au impus cu scorul 82-75, după o repriză secundă de excepție pentru gălățeni. Dinamo a intrat la pauza mare cu un avans de opt puncte. La reluare gălățenii s-au impus în sfertul trei categoric, scor 28-17, iar în sfertul decisiv gălățenii s-au impus 23-19.

Omul meciului a fost sârbul de la CSM Galați Maksim Sturanovic. În cele 26.32 minute cât a fost trimis pe parchet de Florin Nini, sârbul de 32 de ani a marcat 23 de puncte (cea mai bună performanță din sezon). Sturanovic a încheiat jocul în double-double, pe lângă cele 23 de puncte sârbul a acumulat și 14 recuperări. Ceilalți marcatori de la CSM Galați au fost: Eads 16p, Hamilton 12p, Brandon 12p, Bruncevic 10p, Ciotlăuș 5p, Vlad 2p, Brown 2p.

Despre victoria din Capitală tehnicianul CSM-ului a spus:Am jucat pentru prima dată în formulă aproape completă și acest lucru s-a cunoscut. Chiar dacă am avut 5 jucători Under 23 în lot, am reușit să învingem chiar la ea acasă, Dinamo care sezonul trecut a terminat pe locul 4. Îi felicit pe jucători pentru prestația din această seară și putem spune că acest succes ne oferă speranțe pentru calificarea în play-off”, a declarat Florin Nini pentru CSM Galați/Facebook.

CSM Galați este pe 13 în LNBM cu 3/7 la general, două meciuri mai puțin disputate. Duminică, de la ora 16.00, CSM Galați va juca cu SCM Craiova, al doilea meci din cadrul turneului din Capitală.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal