Gabriel Manolache: ”Poate aș fi meritat să urc în avionul de Tokio, să merg la Olimpiadă”

97

Naționala României revine la Jocurile Olimpice după 55 de ani de așteptare! Unul dintre oamenii care și-au adus contribuția la creșterea și formarea actualei echipe naționale de tineret, tehnicianul gălățean Gabriel Manolache, și-a exprimat regretul, în direct la Lider Sportiv, 92.4 FM sau www.liderfm.ro, că nu a putut să-și continue munca de antrenor federal și să fie alături de jucători la Olimpiadă.

”E foarte greu să fii corect, e foarte greu să fii obiectiv. De foarte multe ori plătești cu lucrul respectiv, știu acest lucru. Atât timp cât am avut posibilitatea asta, ca antrenor federal, pot să spun cu mândrie că nu s-a băgat nimeni în ”borșul meu”.

Poate de asta la final am suferit că nu mi-am mai prelungit contractul cu care am lucrat. Poate aș fi meritat să urc in avionul de Tokio, să merg la Olimpiada, pentru că în echipă sunt trei-patru generații cu care am muncit și la care mi-am adus contribuția, dar asta este viața, dacă vrei să fii mândru iți asumi anumite responsabilități”, a spus Gabriel Manolache.

Actualul prodecan al Facultății de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității ”Dunărea de Jos” din Galați, conferențiarul universitar doctor Gabriel Manolache a fost selecționerul echipelor naționale de juniori, U15-U17 în perioada 2010-2012 și U17-U19 în perioada 2014-2016.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal