Grigoraș, mulțumit de transferuri. ”Sunt convins că ne vor ajuta”

245
Foto: Facebook/SC Oțelul

În pauza de iarnă SC Oțelul a realizat trei transferuri de marcă, trei reveniri în roș-alb-albastru. Gălățenii Stelian Cucu și George Bârlădeanu, cât și brazilianul Marquinhos sunt cele trei achiziții ale gălățenilor care întregesc lotul cu care Oțelul va aborda revenirea în eșalonul secund. Tehnicianul formației gălățene, Petre Grigoraș, și-a exprimat convingerea că cele trei achiziții vor ajuta Oțelul să promoveze în L2.

Sunt foarte mulțumit de cei trei jucători, seniori, pe care am reușit să-i aducem. Nu cred că ne trebuiau mai mulți, toți trei sunt jucători de valoare, sunt foarte mulțumit că am reușit să-i transferăm, jucători care sunt convins că ne vor ajuta”, a spus Grigoraș pentru Oțelul TV.

Pe lângă cele trei achiziții de marcă Grig a declarat la Oțelul TV că și-ar mai fi dorit achiziții pe două posturi, atacant central și portar. ”Am fi vrut un portar junior, în cazul în care vom juca cu un junior în poartă, dar am tot amânat și am pierdut oportunitatea”.

Tehnicianul gălățenilor a mai spus că au existat intenții pentru transferul unui atacant, însă soluții pentru acel post să găsesc și în actualul lot al echipei. ”Am sperat la un atacant central, dar nu asta este problema. Cîrjan este atacant, Răducan este atacant, iar în acea poziție poate juca Marquinhos, Păun, soluții sunt. Am avut două-trei oportunități, dar nu vreau să transferăm la număr”, a spus Grigoraș.

Altfel, Oțelul a revenit din stagiul de pregătire montan de la Câmpulung Moldovenesc, iar pregătirile se vor disputa la Galați. Conform programării inițiale miercuri, 17 februarie, gălățenii au programat un meci de verificare cu cei de la CSM Râmnicu Sărat.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal