Întăriri pentru play-off la FC Universitatea

461
Foto: FMF.md

Gruparea gălățeană de prima ligă FC Universitatea a perfectat primul transfer pentru play-off-ul campionatului Ligii I. În jocurile pentru stabilirea ierarhiei în partea superioară din prima ligă a fetelor pentru FC Universitatea va juca Daniela Mardari, internațională din Republica Moldova.

În vârstă de 19 ani Daniela Mardari joacă mijlocaș dreapta, iar FC Universitatea este a treia echipă la care va evolua în România după Heniu Prundu Bârgăuluui și Femina Odorheiu Secuiesc. În Republica Moldova a jucat pentru Noroc Nimoreni.

”Este o jucătoare tânără, talentată si cu siguranță ne va ajuta. O jucătoare cu meciuri jucate inclusiv la naționala de senioare a Moldovei. Avantajul este ca are dublă cetățenie, ceea ce înseamnă un mare plus pentru noi având în vedere că mai avem in echipa patru jucătoare extra comunitare, iar aici mă refer la Iriska Topal, Nadya Petrovskaya, Valeria Postol și Olga Zeziukina”, ne-a spus președintele de la FC Universitatea, Gabriel Călinescu despre achiziția internaționale din Republica Moldova.

Altfel, gruparea gălățeană se pregătește pe plan local pentru meciurile din play-off. Antrenamentele se desfășoară la stadionul ”Siderurgistul”. În prima parte a săptămânii sunt programate antrenamentele, iar în cea de a doua au loc meciuri școală între componentele grupării gălățene. Conducătorii formației gălățene întâmpină dificultăți în găsirea partenerelor de întrecere între echipele de fete.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal