Ionuț Niculcea, despre noul format din L3. ”Este un campionat mult mai puternic”

108
Ionuț Niculcea

Pentru ediția de campionat 2020-2021 Federația Română de Fotbal a modificat sistemul competițional. În noul format de campionat evoluează zece echipe în zece serii. Antrenorul primului lider din seria secundă a Ligii a III-a, Ionuț Niculcea, a vorbit la Lider Sportiv, Pro Lider FM, 92.4 FM sau www.liderfm.ro, despre noul format din eșalonul trei.

”Din punct de vedere financiar cred că este puțin foarte puțin, avantajos noul format. S-au scos deplasările lungi, dar au apărut aceste teste ce trebuie făcute la 14 zile, este puțină compensare. Eu cred că este un campionat mult mai puternic, suntem zece echipe din zonă, patru din Brăila, trei din Galați, rivalitatea dintre Galați și Brăila o știe toată lumea.

Este CSM Focșani, o echipă foarte puternică, CSM Bacău, formație care este singura ”intrusă” în această zonă și mai sunt cei de la CSM Râmnicu Sărat, echipă care a făcut deja o surpriză, numai echipă ușoară nu-i. Va fi un campionat foarte puternic pentru echipele care trag la promovare, puncte deja s-au pierdut, vor juca între ele, doar două dintre echipe vor merge mai departe la baraje cu primele două echipe din seria I, acolo este Foresta Suceava, Știința Miroslava, Ceahlăul, iar după aia vor juca din nou un baraj, va fi un campionat mult mai puternic decât cel de până acum cu 16 echipe. Bătaia la cei doi poli ai clasamentului va fi până în ultima etapă”, a spus tehnicianul gălățean.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal